2011. december 10., szombat

1.Találkozás.


Sziasztok ! Itt az első fejezet egy kis késéssel , de remélem jó lett :D.
Jó olvasást . És kérek szépen komit , amiket mellesleg köszönök szépen a bevezetőhöz és , a rengeteg sok pipát is . Viszont ahogy láttátok már írtam ki egy rossz hírt. Ami az , hogy nagyon szarul állok a suliba ezért nem tudom mikor hozok fejit , de Dec.22. előtt nem hiszem , de a még is akkor nagy mázlim volt. Na jó olvasást !
Pusziii Bonnie*.*

Bella szemszöge .           
~ Egy klán , akik pont olyanok mint én . ~
Ott álltunk , mi ketten és velünk szembe öt másik olyan vámpír mint én . Nem hittem a szememnek mert eddig mióta ilyen vagyok , soha nem találkoztam olyanokkal mint én . Ha tehettem volna szerintem még a számat is eltátottam volna , de azért ennyire nem leptek meg . De az igen , hogy mind egyformák voltak , a fehér bőrük , az aranysárga szemük . De még is mindegyikük különbözött , az egyik akin elsőként a szemem meg akadt , egy szőke hajú férfi volt .
- Ő akit nézel Dr. Cullen , mellette a barna hajú nő Esme , a felesége.- súgta oda nekem Jake. A szemem tovább vándorolt a mellette álló párra , egy alacsony fekete hajú lány aki olyan volt mint egy kobold, majd a mellette álló kicsit hosszabb hajú fiúra akinek szőkés barna haja volt , neki olyan volt az arca mintha nagy fájdalmat őrizne magába . - A kis fekete hajú lány Alice a férje Jasper. - mondta , én meg tovább mentem , egy magas szőke hajú szépségen állt meg a szemem, olyan volt mint egy top modell , ha nem vámpír lenne teljesen azt hinném , hogy egy kifutóról jött le , a mellette álló fia pedig mint egy nagy medve , teljesen olyan volt fekete hajával és kicsit mocskos mosolyával .- A szőke hajú Rosalie mellette a nagy medve Emmett.- suttogta tovább a fülembe , nem tudtam , hogy hallják -e de nem is figyeltem , csak tovább vándorolt a szemem az utolsó vámpírra aki együl állt egy magában és szemét az enyémbe fura . Bronz színű haja ami olyan volt mint egy hercegé , csak nem szőke éppenséggel hanem vörös .A szeme sem kék , hanem arany színű mint egy csodálatos arany ékszer. Nem tudtam , mennyi ideig nézhettem csak az ő szemébe , de Jake hangja ébresztett fel. Teljesen elmerültem a tekintetében. - Ő ott Edward . - Jakere néztem amint kimondta a nevét.
- Egy klán ?! - egyrészt kérdésnek szántam , mást részt okosan megállapítottam.
- Az egyetlen , akik itt vannak . - mondta , majd dühösen nézet rájuk.- Sajnálom, hogy szerződést kötöttünk velük gyűlölöm , hogy itt vannak . - csak néztem ahogy az arcán át árad a düh és a remegés. - Büdös vér szívok .- ez a kijelentése , fájt mert én is olyan vagyok mint ők. Elléptem tőle egy lépést és végig az arcát néztem , mikor le eset neki , hogy mit mondott azonnal felém fordult . - Bella én nem úgy gondoltam ..- hadarta és látszott , hogy megbánta de akkor is . Tudta, hogy ez nekem is fáj , és még is ki mondta .
- Nem , úgy gondoltad és még is kimondtad mikor tudod , hogy nekem is fáj , hogy ilyen vagyok. - nem kiabáltam vele , mert még is ő maradt nekem már mint család .
- Bella én ...- újra rá tört a remegés és már csak egy nagy szőrös barna farkas állt előttem . Tudnom kellett volna , hogy ez lesz . De még is , túl váratlanul élt , hátra estem az ijedségtől. Nem remegtem a félelemtől mint legelőször. Fel sem eszméltem és már két nálam hidegebb kéz ragadt meg és állított fel a földről majd maga mögé tolt. Ekkor vettem észre , hogy a bronz hajú vámpír aki még az előbb ott állt , védet meg engem a legjobb barátomtól.  Egy két perc volt mire észhez tértem és már hallottam a külön féle morgásokat ami a két egymással szembe lény torkából tört fel.
- Állj ! - léptem kettőjük közé , bele néztem a bronz hajú fiú arany szemeibe , nehezen de  fel kelt a támadó állásból és ki egyenesedet . Apró mosolyt küldtem felé megköszönés képen , majd Jake felé fordultam aki még mindig tartotta a támadó állását. - Vissza változol , vagy így foglak képen törölni ?- kérdeztem tőle , mire azonnal vissza húzta magát és berohant az erdőbe . Tudtam , hogy nem direkt mondta amit mondott, és ezt meg kell vele is beszélnem , azt is nagyon jól tudtam ,hogy nem jön ki az erdőből , hanem haza fut.- Sajnálom . - fordultam hátra a klánra akik aggódó szemmel néztek rám , még egy utoljára összegabalyodott  a szemem vele , majd megfordultam és vámpír sebbésségél Jake után eredtem.
Mikor a házhoz értem már a verandán ült és maga elé  bámult. Lelassítottam , zsebre dugtam a kezem és ember tempóba haladtam felé. Pont mikor megálltam előtte, akkor kezdet el szakadni is az eső , mosoly húzódót a számra méghozzá nagy . Szerettem az esőt és sok emléket hozott fel . Még mikor apám és anyám élt , ezek az emlékek fájtak ezért inkább elnyomtam őket , majd az égre emeltem a tekintettem becsuktam a szemem és pár másodpercig még az emlékek teljesen el nem repülnek úgy maradtam , majd vissza néztem Jakere.
- Morcos farkas fiú ?- szóltam hozzá , de nem emelte volna rám a szemét még mindig csak maga elé bámult. - JACOB BLACK hozzád beszélek ! - mondtam hangosabban .
- Tudom.- mintha hallottam volna valamit .
- Tessék ? Mondtál valamit ? Nem hallottam semmit .- tettem úgy mintha nem hallottam volna .
- Sajnálom ! - kiáltotta nekem , egyszerre amitől hátra hőköltem és kitágult szemmel néztem rá.
- Azért mert vámpír vagyok, még félig ember . Ne ijeszteges mert véletlenül még besurranok éjszaka hozzád és bajok lesznek . - csibészes mosoly húzódott a számra. Az ő szája is felfelé gördült kemény két másodpercig , majd újra le hervadt.
~Barátom és családom vagy egyben . Te martál ,
már csak nekem , nem haragszom rád. Csak ,
fájt amit mondtál nekem . ~
- Bella , én tényleg nagyon sajnálom , amit mondtam . Én nem rád értettem azt . - zsebre dugta a kezét és lehajtotta a fejét. Nem tudom így látni oda mentem és vizesen jól megöleltem , még szerencséje volt , hogy ő is megölelt. Majd a szemébe néztem .
- Hülye vagy ! Mikor haragudtam én rád . Ti maradtatok már csak nekem , a családom vagytok . - mondtam .- Igen . Tudom , hogy nem komolyan gondoltad , csak ez még nekem is új úgy mond és fájt a te szádból is hallani , hogy tényleg utálod az olyanokat mint én !- mondtam neki.
- De , téged nem utállak Bells. - mosolygót rám .
- Mertem remélni . - bokszoltam vállba . - Na én megyek , holnap kezdődik a suli számomra is . - mondtam és elindultam a kocsim felé. Most nem akartam itt aludni apa házába akartam lenni , a szobájába . Ő vele .
- A Forksi suliba mész ?- kiáltotta utánam a kérdését.
- Igen . - mondta mikor a kocsihoz értem .- Jó ét Jake! - mosolyogtam , majd beszálltam és két integetés között , kitolattam és haza felé vettem az irányt , az egyik otthonom felé.

Ahogy beléptem a meleg lakásba, ledobtam a cipőm az egyik sarokba felakasztottam a fogasra a vízben ázott kabátom , majd lassú komótos léptekkel haladtam el a konyha mellett , nem voltam éhes és nem is kívántam most semmi féle ételt. Mint egy lassított felvétel haladtam fel a lépcsőn és fent rögtön apám szobája felé vettem az irányt. Kinyitottam és a jellegzetes parfüm illata csapta meg az orrom , nem tudtam ilyenkor a mosolyomat el dugni folyton elő jöttek . Beléptem , becsuktam  magam mögött az ajtót és mielőtt leültem volna az ágyra , még elő vettem a kis kék fénykép dobozt ami tele volt régi fényképekkel. Szerettem ezeket nézni . Leheveredtem az ágyra, bele bújtam a takaróba , igaz vizes voltam , de nem érdekelt. Felnyitottam a doboz tetejét . Ledobtam magam mellé a takaróra , majd az első képet ami a kezembe került vettem ki , ezen hárman voltunk én mint egy éves kis tökmag , apám mint szívtipró férfi és anyám mint egy bombázó nő.
Végig néztem az összes régi képet , majd ami elsőként akadt a kezembe , jó szorosan magamhoz szorítottam össze gömbölyödtem az ágyon és sírásomat elnyomva , aludtam el a képpel a kezemben .

3 megjegyzés:

  1. Szia!!!
    Meglepii!Szokás szerint nagyon szupii lett!!
    Várom a kövit!
    Puszii

    VálaszTörlés
  2. Halii!
    Örülök az 1. részhez :) Érdekesen alakult a kezdés... hmm Monnyuk nem értem olyan nyugisan sorolta fel az embereket Jake aztán utána meg nem bírt magával... na mind1 :) Kíváncsi vagyok mik lesznek még itt:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!!
    Nagyon tetszett. Érdekesnek találtam Jake hirtelen hangulatváltását.
    Siess a kövivel.
    Puszi:Reni

    VálaszTörlés