2011. december 23., péntek

2.Első nap .

Sziasztok!  Bocsánat , hogy ennyit késtem , de remélem tetszik. Jó olvasást . És köszönöm az előzőhöz a komikat és pipákat.
Puszi Bonnie*.*

Bella szemszöge :

Reggel , mint eddig minden reggel fáradtan keltem és semmi kedvem nem volt ki kelni apám ágyából. Egész nap itt feküdtem volna , és néztem volna újra és újra végig a képeket , de ezt nem tehetem meg . Azt hinnék , hogy meghülyültem , ami már kezd tényleg utolérni .
Kikászálódtam az ágyból és életkedv hiányába elcsoszogtam a fürdőig , gyorsan helyre tettem magam amennyire ez lehetséges volt , majd szobámba vánszorogtam és kerestem magamnak egy ruha szettet. Ami nem volt más , mint egy farmerből egy krémszínű pulcsiból , egy tört fehér felsőből egy szürke piros kabátból és egy krémszínű arany mintás cipő volt. Gyorsan magamra kaptam , majd a hátamra vettem a majmos válltáskámat. Mosoly húzódott a számra tuti , kinevetnek ha ezt a táskát meglátják de ez van . Zsebre vágtam a mobilom elsőként fülembe tudtam a fül hallgatott , majd nagy sóhajjal a számon vetettem bele magam a sétába. Nem volt kedvem vezetni ezért zsebre dugott kézzel indultam el a Froksi suli felé.
Az eső csak szemerkél ezért fejemre húztam a kapucnit és úgy haladtam tovább ,miközben a fülemben dübörgött a zene . Egyre jobban rákezdet az eső , ezért én is inkább futásnak eredtem , persze csak a suli kapuág , futottam vámpír tempóban , onnan kiléptem az erőből és már csak zsebre dugott kézzel sétáltam befelé a kapunk . Nem mondom még így is szépen megbámultak . Ezen csak elmosolyodtam , de tovább hallattam . A lábam kezdte a zenét átvenni , ez olyan megszokás már.
Beléptem a szakadó esőről , a meleg iskolába , ahol abban a percben megállt az élet és mindenki rám kapta a tekintettét.
- Fura.- mondtam magam elé , miközben lekaptam a fejemről a kapucnit és fülemből kivettem a fül hallgatott , majd kabátom zsebébe tömtem . Nem mondom , elég nyomasztó úgy végig sétálni a suli folyosóján , hogy mindenki tényleg mindenki téged néz . Az elején még oké , de mikor már tíz perce. - Ennek nem lesz vége soha.- sóhajtottam egy nagyot , mire megtaláltam a titkárságot és jó formán betörtem oda. Vártam pér másodpercet mire helyre tettem magam , majd szembe fordultam az asztalka mögött ülő nő felé , aki mosolyogva nézet rám. Én is mosolyogtam , mint egy tök . Lassan elé sétáltam és kezet nyújtottam neki.
- Jó napot , Isabella Swan .- mondtam , amit kezet ráztam vele , persze neki a mosoly abban a percen lehervadt majd már csak megpróbálta vissza erőltetni oda.
- Sajnálom , ami az apjával történt Isabella. - mondtam , majd gyorsan keresgélni kezet valamit az asztalán. - Tessék itt az óra rendje ezt kérem írassa alá minden tanára , majd a nap végén hozza vissza nekem . Jó tanulást.- örültem , hogy ennyivel túl is lettem ezen.
Elköszöntem , majd az ajtóhoz lépkedtem , nagy levegőt vettem majd kiléptem rajta , ugyan az mint amikor beléptem.
- Na jó ember vagyok , látjátok . Kérlek ne nézzetek rám mint egy vámpír lennék.- uppsz ez nem épp jó metafora volt Bella. De úgy látszik néhányaknak  tetszett. Mert egy fekete hajú fiú és egy barna hajú lány lépet mellém , nevetve .
- Ez jó volt. - nevette a fiú . - Szia Eric vagyok.- majd kezet rázott velem .
- Szia én meg Jessica.- a lány is kedvesen kezet rázott velem .
- Én meg Bella vagyok sziasztok. És már nagyon az agyamra ment , hogy mindenki megbámult. - csaptam össze a tenyerem .
- Elhisszük , nagyon rossz .- fintorgott el Jessica.
- És milyen órád lesz Bella?- kérdezte Eric , még mindig nagyon mosolyogva .
- Öhmm...- kutattam a papír után a kezembe .- Testnevelés .- mosolyogtam fel  hála , hogy most nem hoztam semmit . Nem mintha nem szeretnék és nem mintha nem tanultam , meg kordába tartani magam , mert igen is meg tanultam , de most nincs hozzá kedvem . Inkább végig nézem őket. - De sajnos , már az első órán csak ülök a kispadon.- mondtam mire felnevettek.
Kedvesen elvezettek az öltözőhöz , ahol én csak ilyen átutazóként át surrantam . Becsuktam magam mögött az ajtót és a tanár kis zuga felé haladtam , körbe se néztem, hogy megint mindenki aki oda bent van csak engem néz . Pedig már majdnem megint beszóltam , de a tanár még előttem kilépet a zugából és mosolygót rám.
- Jó napot Isabella úgy-e ?- kérdezte majd kezet nyújtót.
- Bella csak , Bella . - fogadtam el mosolyogva , oda nyújtottam neki a papírt amit alá írt majd vissza adott nekem.
- Rendben , örvendek én Scott edző vagyok. Ahogy látom , nem tudta , hogy órája lesz velem. Se baj , üljön le Cullenékhez a padra.- mondat , majd a pad felé mutatott ahol ugyan az a öt  ember ült. Én csak bólogattam , majd a pad felé indultam . Szemem össze tűzésbe került a bronz hajú fiúval , már csak pár lépés választott el a padtól , mikor valami suhogó hangot hallottam meg , és még időben kaptam el a fülem mellett a bőr labdát. Két kezembe megragadtam és néztem , hogy ha nem kapom el akkor talán még fájt is volna.
- Azta ! - mint  a visszhangok lettek volna , mindenki egymás után ámuldozott. Leejtettem és oda rúgtam ahonnan jött.
- Máskor inkább fejre célzok , nem tökre.- mert szerencsésen tökön találtam azt akitől jött. Szegénynek biztos fájhatott , mert nem épp kedves arccal borult le a padlóra.
Tovább szedtem a lábam és habár , nem akartam én most oda ülni , de hova üljek fel a kosárpalánkra. Mielőtt leültem volna , fülembe dugtam újra a fül hallgatott és max. hangerőre kapcsoltam a zenét. Keresztbe tettem a lábam amint leültem , egyik kezemben a telefonomat fogtam , még másikkal az államat tartottam , meg a lábamon , a lábam persze ritmusra mozgót, a zenével. Persze , nem tudtam leplezni , hogy a szemem sarkából csak a mellettem ülőket néztem ,de ahogy éreztem ők is engem néztek .

Xoxo.

Öröm volt , végre kilépni a suli kapuján . Egész nap valahogy mindig a Cullen gyerekek közelébe kerültem , még ebédnél is a mellettük lévő asztalhoz kellet leülnöm . De , nem is ez volt a legfurcsább , hanem ahogy nézet rám a bronz hajú olyan fura volt.
Már az erdő szélén sétáltam , mikor a telefonom megszólalt. Gyorsan elő kotortam , a zsebemből. Jake neve villogót rajta.
- Szia , farkaska .- köszöntem mosolyogva , vidáman .
- Azonnal gyere a rétre ahol tegnap voltunk , látni akarnak téged.- gúnyos , hangon mondta , majd le is csapta a telefont.
- Ez kedves volt.- mondtam , majd értetlen fejjel zsebre vágtam , és besétáltam az erdőbe . Körbe néztem . Majd futásnak eredtem. Ugráltam , kerülgettem a fákat , tempóm nem változott , mint egy gyors sport kocsi , még annál is gyorsabb.
Mikor a réthez értem , már csak sétáltam .
- Kedves vagy mondhatom  , én mióta beszélek veled ...- nem fejeztem be a mondatom , mert ahogy megláttam , Jake mögött a másik oldalon a Cullen családot valahogy a szó oda bent ragadt.

7 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszett a fejezet. Tesi órán az a labdás jelenet, valami fantasztikus volt. Irtóra kíváncsi vagyok a folytatásra, mi lesz a réten? És Jake miért volt olyan ingerült szegény Bellával?
    Körülbelül mikorra számíthatunk újabb fejezetre? Még egy kérdés: végig Bella szemszög lesz, tényleg kíváncsi vagyok, hogy a Cullenek szemszögéből milyen volt Bellával találkozni egy farkas társaságában?
    Gratulálok. :D

    VálaszTörlés
  2. Szia .

    Köszönöm és örülök , hogy tetszett.
    Sajnos biztosat nem tudok mondani , de remélem a ezen a héten még tudok.
    És nem csak Bella szemszöge lesz :D
    Pusz

    VálaszTörlés
  3. Szia!!
    Nagyon tetszett a feji. Jó volt a tesi órás rész. És vajon Jake mitől akadt ki annyira, hogy Bellával így beszéljen??
    Siess a kövivel.
    Puszi:Reni

    VálaszTörlés
  4. Szia.
    Nagyon tetszett a fejezet. Bella beszólása és ahogy akarva akaratlanul is Cullenékbe ütközik. Kíváncsi vagyok miért volt Jake ilyen Bellával. És miért vannak ott Cullenék? Bella beszólása miatt van a találkozó? Nagyon várom a folytatást.
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon tetszett ez a rész! Szegény Bella. :( Én sose szeretem ha így megbámulnak, bár én nem vagyok vámpír xD , de az akkor se jó dolog. Örülök, hogy ilyen hamar barátokra talált, vannak még jó fejek a suliban :)
    Kíváncsi vagyok, vajon miről akarnak beszélni Jake-kel, úgy hogy a Cullen-ek is ott vannak. Izgi :D
    Kíváncsi vagyok a folytatásra, siess vele!
    Puszi: Violet

    VálaszTörlés
  6. Hali!
    Nagyon örültem a frissnek :) Tetszett:D Nagyon vicces volt ahogy Bella 1 napját megnézhettük :D Bár a folytatásra valahogy kíváncsibb vagyok :O Jaaj mi lehet az amiért benne ragadt a szó?:s Én eddig azt godndoltam hogy Ed változtatta át :S bár még mindig így hiszem :O Juj kíváncsian várom a folytatást:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon, de nagyon jó!!! Csak KÉRLEK, KÉRLEK !!! Kifolyik az ember szeme, mire végigolvassa, és jónéhány szót nem is lehet kiolvasni, és ez nagyon rossz. Gyönyörű ez a háttér, ez a legszebb kép Belláról, amit eddig láttam, csak így nagyon nehéz élvezni a történetet. Márpedig szuper amit írsz, alig várom a folytatást. Puszi!

    VálaszTörlés