2011. december 4., vasárnap

Előszó.

Sziasztok , ahoyg ígértem az előszó , néhány kominak örülnék . Pusz


Bella szemszöge .

- Nem kapsz el ! He-he .- és már futottam is az erdőbe . Mióta vissza tértem Forksba igaz kicsit későn mert apám már meg hallt, nehezen ment mire megemésztettem ezt . Azóta Jacobnál és Billynél lakom félig , nem tudtam elszakadni apám házától olyan mintha ott lenne még mindig mikor otthon vagyok . Csak bevonulok a szobájába leülök az ágyára és régi képeket nézek Soha nem fogom elfejteni milyen volt.
Ha nem lettem volna olyan béna , hogy egy vámpírra találkozom még két évvel ezelőtt akkor most apámmal élnék , békében otthon . És nem egyedül lennék. Jó nem teljesen egyedül vagyok , mert itt vannak Jackek és a többiek de ők nem az , igazi családom . Elsőként az anyámat , most meg az apámat veszítettem el . Már nem maradt kit elveszítenem csak önmagamat. Nem ez sem , igaz azt is elveszítettem mikor egy vámpírral találkoztam és olyanná tett mint ő . Na jó nem teljesen valahogy béna volt szegény és csak félig lettem vámpír .
Akkor abban a három napban a túlvilágra kívántam azt a szemét vámpírt aki csak , át változtatott és magamra hagyott a kínjaim között. Meg esküdtem , hogy ha megtalálom megölöm . Fájdalmas kínok között , az erdő mélyén volta. Mikor felébredtem nem tudtam mit tegyek a torkom kapart égetett , és mintha csak egyről a kettőre bekapcsoltak volna a vadász érzékeim amit , addig soha nem tudtam mi. De használtam . Használtam és képes voltam nem embert ölni csak állatott . Nem tudom , hogy csináltam és erre még mindig nem jövök rá . De sikerült . Annyiszor teszteltem  magam , hogy rá jöttem van valami pajzsom ami mentálisan  és ha kell , harchoz is képes vagyok használni .
- Meg vagy .- gondoltaimból arra eszméltem fel , hogy Jake elkapot méghozzá a lábamnál fogva így egy erőteljes arcon csapást kaptam a kemény , gyökerektől teli poros földtől. Nem épp volt kellemes , de legalább felkeltem a rémes vissza emlékezésből amit mindennap mintha , csak valaki benyomta volna a ismétlő gombot ismétlődik. Többször is . Fáj , mert ilyenkor azt se tudom hol vagyok , bárki is beszél hozzám én csak az emlékek között vagyok . A fájdalmas emlékek között amiket eltörölnék és vissza hoznám akiket elveszítettem , de ilyet nem tudok csinálni .
- Na köszi .- tápászkodtam fel a földről és leporoltam magamról a port. Majd csak Jacobra néztem aki teljesen azt csinálta amit én . Mosolygót . - Mi az , már megint papagájt játszol. - nyújtottam ki rá a nyelvem , majd megfordultam és elindultam sétálva ki az erdőből egy tisztára. Azonnal mellettem termet legjobb barátom ahogy kiléptünk a sötét erdőből egy szép , napsugaraktól áztatott rétre.
- Most miért , ne olyan jó . - bökött oldalba .
- Persze , hogy jó ha az a valaki aki ezt , csinálja az öt évesek szintjén van . De te oda tartózol.- kicsit nagyobban böktem én rajta ,azonnal védekező állásba állt. De sajnos lassú volt a és én előbb hasba vágtam , minthogy ki tudta védeni .
- Köszi Bells olyan kedves vagy .- egy gúnyos grimaszt küldött felém , majd mint aki megsértődött volna elfordult és keresztbe fonta a kezét a mellkasán .
- Jó , van na nagy , farkas nyugi .- veregettem vállba , majd ahogy a tisztás közepére értem leültem török ülésbe . Jack persze , kéregette egy kicsit magát . - ÜLJ már le mert ha nem én rántalak le .- néztem fel rá , és már le is ült elém . - Azé ! - mosolyogtam rá győzedelmesen .
- Blee ! - nyújtatta rám ki a nyelvét mint egy óvodás de én így szerettem . Farkas létére olyan mint egy ovis , de ebbe nincs semmi rossz . Igen tudom , hogy ő farkas és azt is , hogy mi ős ellenségek vagyunk de én nem tudok rá úgy tekinteni mint egy ős ellenségre.
Csöndben feküdtünk a fűben és csak néztük a felhőket mikor több vámpír szag csapta meg az orromat , de nem csak enyémet. Jackel azonnal , egyszerre álltunk fel . Én csak néztem körbe körbe , hogy honnan jönnek az idegenek de nem láttam sehol sem őket. Még nem a tisztás másik végén nem termete. Öten voltak és mint az öt minket nézet...

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nekem tetszik és elég érdekesnek ígérkezik a történet. Kíváncsian várom a folytatást.
    Szia Orsi
    Ui: Nem lehetne más színű betűvel írni? A holdnál és Bella vállánál nem lehet elolvasni a szavakat, mert egybeolvad.

    VálaszTörlés
  2. Hali!!
    Érdekes :) Én biztosan az olvasóid között leszek persze csak akkor ha Bella Edy fiú párja lesz:P Mert sajnos már egész egyszerűen képtelen vagyok elképzelni mellette:) Türelmetlenül várom a folytatást:) (Kérdés : Bella mióta félvér?)

    VálaszTörlés
  3. Helloka .

    Szia Orsi.

    Köszönöm és örülök , hogy tetszett.
    A betűszínen meg rajta vagyok , csak sajnos nem tudok olyan színt tenni ami nem mosódna egybe semmivel. És így meg át kéne alakítanom ... :SS(nekem meg így tetszik) de rajta vagyok.
    Pusz

    Szia Ati.

    Elsőként is köszönöm és neked is örülök , hogy tetszik.
    Persze , hogy Bella Edyvel lesz egy pár , de ez még a jövő zenéje ... annyit elárulhatok nem lesz könnyű kapcsolatuk az elején . Fordulatokkal lesz tele .
    Bella lassan 4 éve vámpír de ezt majd egy fejezetbe bővebben is le írom nektek.
    Pusz .

    Remélem még ma tudom hozni az első fejit.
    Ha nem akkor írok. Örültem , hogy írtatok. Máskor is várom. :D

    Puszi nektek Bonnie *.*

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Igen meg tudlak érteni. Nekem is nagyon tetszik a háttér. Nem baj majd megoldom, ügyes gyerek vagyok.
    Puszi Orsi

    VálaszTörlés
  5. szia!

    Nagyon ígéretesnek tűnik a törid. Hihetetlen, hogy a sok elterjedt blogokból is ki tudsz tűnni ezzel az ötleteddel. :)
    Kíváncsian várom a folytatást.
    Tényleg kicsit nehezebb elolvasni a háttér miatt a szöveget, de attól még szuper ez a Bellás kép :D
    Mikor lesz folytatás, és milyen sűrűn fogsz frissíteni? gratulálok hozzá :P

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Elolvastam az egészet, de úgy döntöttem még is csak ide írok! :)
    Nagyon jó lett, aranyosak nagyon!
    Olyanok mint két testvér :)
    Remélem hamar jön a folytatás!
    Siess vele!
    Puszi: Violet
    Ui.: most csináltam meg a blogomat, nézz be ha van kedved, esetleg benne lennél egy cserében? :)
    légyszi nálam válaszolj.
    http://twilightfancif-becauseofyou-byviolet.blogspot.com/

    VálaszTörlés