2012. január 7., szombat

3. Hogy mondtad ???

Sziasztok. Meghoztam a frisset. És most Edward szemszögével jöttem . Remélem tetszik. Nagyon szépen köszönöm a komikat és a pipákat ez előzőhöz. És sajnálom , hogy ilyen sokat késtem .
Na de remélem így már könnyebb nektek olvasni.
Viszont ahogy említettem lehet , lesz egy rossza hírem , de erről még mindig csak később.

Jó olvasást . Pusz Bonni*.*

"Vannak személyek, akik hozzánk beszélnek, de meg sem halljuk őket. Vannak, akik megsebeznek, de rajtunk még heg sem marad, de vannak személyek, akik egyszerűen megjelennek az életünkben, és örökre nyomot hagynak bennünk."



Edward szemszöge :


Még mindig Bella járt az eszembe , egész nap csak ő volt a fejembe , bárhova mentem ő ott volt. Soha egy percre sem engedtem el a szememmel őt . De még is olyan volt , mintha ismerném őt . Valahonnan olyan volt az arca a hangja mintha , ismerném. De sehonnan nem jutott eszembe , hogy még is honnan . - Ezekkel a fejemben léptem be a házba , zsebre dugott kézzel. Tudtam , hogy mellettem Alice csak beszél , de nem tudtam felfogni , oda figyelni , hogy még is miket mond. Ezt meg fogom bánni . De nem érdekelt . Csak is arra koncentráltam, hogy rájöjjek még is honnan ismerem őt. Annyira. Az arca ami olyan szép , és angyali, a szemei amik mély csoki barnák , a haja ami kegyesen hullik , a hátára. A mosolya az a legcsodálatosabb , de valahogy ő maga varázsolt engem el.
- Tanya !- Alice sikolyos hangjára ébredtem fel és emeltem fel a fejem , nem kívánt személyekkel találtam szembe magam. És köztük volt a mágnes lány. Tanya mióta ismerjük egymást, ami elég hosszú idő. Mintha mágnásként vonzanám , de én nem érzek úgy iránta mint ő irántam , elmondtam én ezt szépen is neki , de mintha egy nagy fehér falnak beszélnék.
- Ti , meg mit kerestek itt?- a hangom tiszta és még is olyan kedves volt , miközben végig mértem a szememmel a Daniel családot.
- Tudomásunkra , jutott egy s más .- Tanya hangja mint egy éles borotva . A szeme vörösre változott , még eddig pont olyan aranybarna volt mint a milyenk . - Hol van a lány ?- kérdezte és tett felénk egy lépést.
- Milyen lány kiről beszélsz ?- kérdezte Alice , míg én apámra néztem aki csak vállát rángatva nézet vissza rám. -Bella , Belláról beszél . - üzente gondolatba Alice, a szemem kitágult és azonnal Tanyára kaptam a szemem .
- Mit akarsz tőle ?- kérdeztem .
- Az csak az én és az ő dolga. Hol van a lány ?- mély sötét hang volt amivel beszélt hozzánk.- Tudjátok , hogy a családunknak tekintünk titeket , de vagy elmondjátok hol van , vagy én keresem meg .- csapdába akart húzni .
- Tanya, nem !- lépet közénk apám . - Itt , nem . Ez itt a mi területünk , mi is a családunknak tartunk titeket , de nincs harc. Mit szeretnél tőle ? Talán ha választ kapunk , akkor oda vezetünk hozzá?!- apám miért ilyen hülye. Bele vissza Bellát a bajba , jó nem ismerjük. De akkor is.
- Nem !- élesen csapot  hangom a kis csendbe.
-  Nyugalom , Edward . Nem bántom , csak beszélni akarok vele .-mosolygót rám , azzal a förtelmes mosolyával , amit mindig elő vesz ha elakar csábítani.
- Mind annyian megyünk .- mondta apám , majd vállamra ejtette a kezét. - Szólok Jacobnak , hogy hívja oda. - mondta.
 A szemem le se vette Tanyáról , még akkor sem mikor már megbeszélt hely felé rohantunk . Teljesen ugyan arra a rétre mentünk . Mire oda értünk már Jacob és még pár farkas is ott volt, mélyen az erőben , hallottam és éreztem az illatukat. Jacob épp nem volt vidám hangulatába , ahogy az lenni szokott. Kivételesen ember alakban lepkédet felénk és a határnál meg is állt. Most jobban végig mért a csoportunkon , hiszen plusz négy személy állt még.
- Mit akarsz vérszívó?!- a hangja is pont olyan volt mint a hangulattá.
- Kérlek , hívd ide Bellát. - apám könnyedén beszélt hozzá.
- Miért tenném ?
- Mert neked lesz bajod !- Tanya egy lépést ellépet és a határ vonalon állt meg , farkas morgás és kiáltás hallatszott , és már Jacob is kezdet átváltozni .
- Itt nem én halok , meg előbb . Vérszopó. - morogta mérgesen a fogai közül.
- Itt már nem a mi részünk .- rántotta hátra Emmett, amitől jobban megtántorodott , mint eddig egy vámpír valaha .- Még egy lépés és megölnek . Fogd fel , szöszi. - mondta neki , Tanya csak szúrósan nézet rá , kihúzta magát és megigazította a ruháját.
- Kérlek .- apám vissza nézet Jacobra, aki pár percig csak szemlélt minket , majd mérges sóhajjal elő vette a mobilját.
- Bármelyiktől átlépi a határ , megöljük. - mondta , miközben  füléhez emelte a telefont. - Azonnal gyere a rétre ahol tegnap voltunk , látni akarnak téged.- morogta a telefonba , majd lecsapta és hátrált pár métert a határtól. Szemét le se vette rólunk .
- Köszönjük.- apám hálásan hálálkodott neki.
- Miért kell nektek vagy épp neked Bella ?- fordult a mondata végén Tanya felé, erre én is meg a többiek is nagyon kíváncsiak voltunk . De mint az előbb választ megint nem kaptunk , csak a mosolyát , amiben ott volt, a gonosz . Futás és ismerős szívdobogás csendült fel az erdőből, majd faágak recsegése, és egy barna hajú lány lépet ki . Bella.
- Kedves vagy mondhatom , én mióta beszélek veled ...- beszélt Jacobhoz , majd mikor meglátott minket a szó a torkán akadt , és ő maga is megdermed , ahogy a szó oda bent . Nekem apró mosoly gördült a számra örültem , hogy látom. De bár ne Tanya társaságában .
- Az erdőben leszek , figyelek .- mondta Jake és már indult is el, de Bella felébredt és megragadta a kezét.
- Mi ? Miért ? Mi van ? - dadogta a kérdéseket farkas barátja szemébe .
- Majd , ha megtudod mond el nekem is .- rántotta ki a kezét , Bella szorításából és az erdőbe sétált. Bella szomorúan és egyben értetlenül nézet utána. Aprón megrázta a fejét, majd még mindig semmit sem értő arccal nézet ránk .
- Mit akartok tőlem ?!- kérdezte kicsit halkan . Tett két apró lépést felénk .
- Helló Bella .- lépet elő Tanya mögülünk , Bella arcán a döbbenet össze kicsi jele látható volt.- Ohh látom felismersz még mindig .- gonosz mosoly volt az arcán.
- Te mit akarsz itt ?- végre Bella arcán mér nem a rémület hanem a düh volt. - Elég volt , nem gondolod ? Tudod , Tanya nekem herotom van tőled, szóval emeld fel a lábad és menj haza Alaszkába , engem meg hagyjál békén. - jó formán ordította, megfordultam és már az erdő felé indult.
- A helyedbe itt maradnák Bella .- gúnyosan szólt utána , Bella azonnal megállt , de nem fordult meg . Két keze maga mellett ökölbe szorult , lelégzése egyre gyorsabb lett. - Még nem fejeztük be akkor, ott . Még nem ! - lépet még egyet Tanya, már majdnem átlépte a határt. Emmettel elé léptünk és vissza tartottuk , mind kettőnk szájából morgás tört fel. - Nem léptem át , szóval...- nézet a szemebe , még mindig a düh áramlott oda bent . Nem akartam ellépni , de arrébb tolt.
Észhez sem tértem , mikor egy erős szél hullám csapott meg és Tanya már sehol sem volt, viszont a sikolyát amit egyre halkult hallani lehetett, azonnal a hang irányába fordultunk . Bella teljes erejével ami elég sok volt. Neki támasztotta a torkánál fogva Tanyát. Minden erejével azon volt , hogy megfojtsa, de ő is tudja , hogy ez nem megy. A szóritása nem lágyult , szemét le se vette Tanya véreben izzó szemeiről. Féltem , hogy baja esik.
- Mert, mit csinálsz ? - szegezte neki a kérdést. - Talán megölsz ? Úgy emlékszem ez múltkor sem sikerült , honnan veszed , hogy most menni fog ?!
- Akkor szerencséd volt.- alig hallható volt a hangja , Bella olyan erősen szorította a nyakát.
- Tanya.- Kate , már ment volt, de vissza tartatóm.
- Megérdemli.- mondta a szemébe és ezzel együtt egy éles áram ütést éreztem , azonnal elengedtem és a földre zuhantam . Mikor újra kinyitottam a szeme , Alice állt mellettem és segített felkelni , rögtön Bellát kerestem aki még mindig ugyan úgy állt. És Kate állt mögötte, mint egy örült tapogatta, de Bella meg se érezte. A szemeim elkerekedtek , ilyet eddig nem láttam . Egy lendülettel egyik kezével hátra csapott és Katet jó messzire ellökte magától.
- Csak , nem elfelejtettél szólni , hogy ez nálam nem válik be . De köszönöm a testévednek , hogy új erőt adott nekem .- a hangjából egy apró mosolyt éreztem , majd annyit láttam , hogy Tanyához ér és ő remegve vonaglik a földre. Elhátrált.
Kezeit maga mellé ejtette és csak nézte ahogy Tanya szenved , majd nehezen sok kísérlet utána talpra áll. Megtámaszkodik a mellette álló fánál , ahova az előbb még neki volt támasztva. A szeme most újra arany barna lett , és arcán a meglepődés és a döbbenet volt. Érthetetlenül nézet , Bellára. Aki csak állta a tekintetett.
Most mindenketőjük arcát láttuk . Eltámolyogtam Alicetől és csak tanulmányoztam Bella arcát, de semmit nem tudtam leolvasni róla.
- Ezt , hogyan ?! Akkor még ilyet nem ...- dadogta Tanya maga elé.
- Hé , mikor volt az már. Mikor még csak két hónapos voltam. Most már idősebb vagyok egy kicsivel és ki ismertem magam Tanya. Akkor talán képes voltál legyőzni , de ez a négy év segített nekem , hogy tudjam ki is vagyok most már. Bár nem épp  kedves , és aranyos , de erős és már nem félek egy ilyentől mint te. - lépet közelebb Tanyához. - Különleges vagyok és tudod miért ...- hajolt közel hozzá és oda súgta neki.- ...mert sokkal több erőm van mint te az valaha eltudod képzelni .- olyan nevetés tört fel a torkából amit még nem hallottunk .
- Lehet , de én idősebb vagyok...- morogta Tanya majd neki ugrott Bellának . Végig csúsztak a földön egészen a határig. Farkas morgás hallatszott újra. De sehol nem jelentek meg. Feszülten figyeltük őket.
Tanya a földre szegezte Bellát. Mintha hagyta volna magát.
Még két percig volt ez így , mindenki csak állt és figyelte őket.Mikor Bella lelökte magáról Tanyát és még mielőtt földet ért volna , felugrott és teljes erejével , a földre rúgta. Tanya egy nagy sikollyal ért földet, még Bella könnyedén talpra szökkent és mellé sétált.
- Hogy mondtad???- mondta a szemébe.- Menj haza , szöszi.- ezzel ellépet és át suhant a másik oldalra , mielőtt belépet volna az erdőbe rám nézet és rám mosolygót amit csak én láttam . Majd elmerült a sötét erdőben .


7 megjegyzés:

  1. Azta!!!!
    Végre valaki megleckézteti a szöszit. Jaj, de utálom azt a nőt!!!!
    Siess a kövivel!!!
    Puszi:Renée

    VálaszTörlés
  2. jee friss van .......de..... hol a következőőőőőő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a szőke libát meg remélem minél hamarabb eltünteti Bella :):):)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ez megint csak marha jó volt, és egy csomó kérdés maradt bennem. Mi volt régen Tanya és Bella közt? Honnan ismerős Edwardnak Bella? Remélem hamar jön a friss. Az viszont fura volt, hogy Jake csak úgy egyszerűen magára hagyta ott Bellát annyi vámpírral, bár Bellát nem is nagyon kellett félteni, elég jól harcolt. Köszi, hogy kissé átvariáltad a hátteret. Így is nagyon dögös, csak végre élvezhető ben lehet olvasni. Puszi!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia
    Nagyon jó lett. Én személy szerint utálom Tanyat. Remélem hogy hamar elhúz de előtte még Bella elintézi Tanyat. Már alig várom a következő fejezetet.
    Puszi Beky

    VálaszTörlés
  5. Hali!
    Először isén mindig örülök ha Tanyat helyben hagyják :D vicces volt :D Bár nem igazán értem mi ez a konfliktus kettejük között :/ Nem nagyon értem eddig abban hittem hogy Ed harapta meg Bellát de akkor emlékeznie kellene :/ Hmm na mind1 remélem hamarosan fény ferül pár apróságra :) Én minden esetre várni fogom a köv fejezeteket hatalmas kíváncsisággal :):) Köszi

    VálaszTörlés
  6. klassz volt ez a fejezet is, és kíváncsi vagyok mi minden fog még történni majd Bellával. Mindenesetre tetszik nagyon a karaktere :) Bár hirtelen haragúnak tűnik. :)

    Várom a következő fejzetet :)

    szia
    Rosie

    VálaszTörlés
  7. Wáááááá! Ezt itt nem lehet abbahagyni!!!! Kinyírja Tanyat?? Edward-dal együtt lesznek?? Mikor nyírja már ki????
    Alig várom a következő fejezetet :) Nagyon ügyesen írsz és jó érzéked van az idegek felborzolásához!:) Imádtam, mikor Tanyat a földhöz csapta :)
    Várom a következő fejezetet!! :)
    Pusz: Roxy ^^

    VálaszTörlés